تبلیغات
صفر تا صد همه چی رو قورت بده! - طرز پخت کلوچه فومن
پیکور
صفحه نخست
درباره ما
تماس با ما
ثبت نام
چت روم
پروفایل مدیر

آمار بازدید

کل مطالب ارسالی:
بازدید امروز:
بازدید دیروز:
بازدید این ماه:
بازدید ماه قبل:
کل بازدید:
آخرین بروزرسانی:
بازدید به دست امده هرچه که باشد از صفر تا بی نهایت(!)توسط هیچ نرم افزار ویا سایتی به دست نیامده است.

طرز پخت کلوچه فومن

[نویسنده : محمد سهیل | تاریخ ارسال : 20 مرداد 92]

یکی از سوغاتی های معروف استان گیلان کلوچه فومن است که در اقصی نقاط گیلان و مخصوصاٌ در شهر فومن به وفور پخت میشود و کام  مسافران را شیرین میکند


کلوچه فومن


  •  طرز پخت کلوچه فومن


مواد لازم :

1 کیلو گرم آرد

220 گرم روغن جامد ذوب شده

200 میلی لیتر آب ولرم

200 میلیلیتر ماست

185 گرم شکر

5 عدد تخم مرغ

2/1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق سوپخوری مخمر

8/1 قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق ماست خوری بکینگ پودر



 کلوچه فومن

مواد مغزی کلوچه :

3 پیمانه گردو پودر شده

1 عدد جوز هندی

1 قاشق چایخوری دارچین

400 گرم پودر شکر


کلوچه فومن


 طرز تهیه : 

ابتدا مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم . www.infopanel.ir

 در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم و آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم (لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم) .


کلوچه سنتی فومن


برچسب :

آقایان،خانم ها لطفا متفاوت باشید!

دانلود نرم افزار های کاربردی


گوگل کروم
یاهو مسنجر

فایر فاکس

کا ام پلیر

نظر سنجی

:: وبلاگمون رو چطور ارزیابی کردید؟