تبلیغات
صفر تا صد همه چی رو قورت بده! - آموزش تهیه املت قارچ با سبزی (غذای رژیمی)
پیکور
صفحه نخست
درباره ما
تماس با ما
ثبت نام
چت روم
پروفایل مدیر

آمار بازدید

کل مطالب ارسالی:
بازدید امروز:
بازدید دیروز:
بازدید این ماه:
بازدید ماه قبل:
کل بازدید:
آخرین بروزرسانی:
بازدید به دست امده هرچه که باشد از صفر تا بی نهایت(!)توسط هیچ نرم افزار ویا سایتی به دست نیامده است.

آموزش تهیه املت قارچ با سبزی (غذای رژیمی)

[نویسنده : محمد سهیل | تاریخ ارسال : 20 مرداد 92]

آموزش تهیه املت قارچ با سبزی (غذای رژیمی) www.taknaz.ir



مواد لازم برای ۴ نفر :

 تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا کرده۴ عدد ۳۲۰ کیلوکالری
نمکیک‌چهارم قاشق  غذاخوری۰ کیلوکالری
شیر کم چرب۲ قاشق غذاخوری۱۰ کیلوکالری
پنیر فتای رنده کرده۴۰ گرم۱۰۰ کیلوکالری
فلفل سیاهیک‌چهارم قاشق چایخوری۰ کیلوکالری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری۲۷۰ کیلوکالری
پوره‌ گوجه فرنگی۱۰۰ گرم۱۷ کیلوکالری
کدو سبز خرد کرده۵۰ گرم۱۰ کیلوکالری
قارچ ورقه‌ای خرد کرده۵۰ گرم۷ کیلوکالری
آبلیموی تازهبه میزان  مورد نیاز۰ کیلوکالری

روش تهیه :
سفیده‌های تخم‌مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اکنون پوره‌ گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.


دانلود نرم افزار های کاربردی


گوگل کروم
یاهو مسنجر

فایر فاکس

کا ام پلیر

نظر سنجی

:: وبلاگمون رو چطور ارزیابی کردید؟